Jachtmakelaardij

logo emci

Valk Comfort 50

De Valk Comfort 50 is een stalen achterkajuit motorjacht wat door de zee aan ruimte een ideaal motorjacht is voor langer verblijf aan boord.

Bij het aan boord gaan van deze Valk Comfort 50 wordt u overweldigd door de zee aan ruimte, wat met name in het interieur goed merkbaar is en de mogelijkheden die dit motorjacht u te bieden heeft. Zo loopt u gemakkelijk over de brede gangboorden rondom en is het achterdek zonder extra trapjes bereikbaar. Het achterdek is voorzien van twee vaste dekbanken met daarin bergruimte. De 4 openslaande deuren geven toegang tot het vaste stuurhuis wat ingedeeld is met een midscheepse stuurstand, meevaarbank, kaartentafel en extra zitbank. Ook zorgen de 4 openslaande deuren, schuiframen en dakluik voor een optimale ventilatie. Eén niveau lager is de ruime salon ingedeeld met L-bank en daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis met keuken, bar en half ronde dinette. Deze vertrekken zijn echt ruimtewonders waar u comfortabel kunt verblijven met uw familie, vrienden en/of gasten. In het voorschip is een gastenhut met vrijstaand bed en sanitaire ruimte ensuite. In het achterschip is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet, wasmachine, douche-/ en wasgelegenheid. Ook is er een gastenhut met 1-persoons bed en kastruimte. De eigenaarshut is ruim en ingedeeld met vrijstaand bed en veel kastruimte rondom.

In 2012 is groot en professioneel onderhoud uitgevoerd waarbij o.a. de teakdekken vernieuwd zijn. Recent zijn de acculader, omvormer en accu’s vernieuwd.

Ideaal motorjacht voor langer verblijf aan boord!

Merk:

Valk

Type:

Comfort 50

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1992

Afmetingen:

14.99 m x 4.75 m x 1.20 m

Motor(en):

2x Volvo Penta, TAMD41B, 200 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom