Jachtmakelaardij

logo emci

REGO 35 Classic

Open kuip motorjacht met mooie specificatielijst, comfortabel ingedeeld interieur en zeer geschikt voor langer verblijf aan boord.

De Rego 35 Classic is gemakkelijk toegankelijk en veilig beloopbaar door de brede gangboorden met RVS railing en RVS handrailingen rondom. Via de geïntegreerde draaitrappen is het zwemplateau bereikbaar die via de spiegeldeur toegang geeft tot de open kuip. De open kuip is ingedeeld met twee zitbanken met daarin veel bergruimte. De 3 openslaande kuipdeuren verbinden de salon met de open kuip zodat er één grote leefruimte ontstaat. De salon is ingedeeld met L-bank met daartegen over een kastenwand en binnenstuurstand aan bakboord. De salonbank is op een verhoging geplaatst voor een goed uitzicht rondom. De kombuis bevindt zich in het voorschip, samen met een sanitaire ruimte en eigenaarshut. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet en was-/douchegelegenheid. In de eigenaarshut is voldoende kastruimte en een ruim vrijstaand bed.

Deze Rego 35 Classic is gebouwd met het oog op een langer en comfortabel verblijf aan boord. Dit is ook perfect mogelijk dankzij de opties als ruim opgezette indeling, dubbele beglazing in kunststofprofiel, CV, warmwatervoorziening via CV, zonnepanelen, omvormer, etc. Mede door de goede vaareigenschappen en de opties als boeg-/en hekschroef met afstandsbediening, kaartplotter en marifoon is deze Rego 35 Classic uw ideale reispartner op het water!

 

Merk:

REGO

Type:

35 Classic

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2015

Afmetingen:

10.80 m x 3.72 m x 1.07 m

Motor(en):

Nanni, N4.85, 85 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom