Jachtmakelaardij

logo emci

Intercruiser 29

Luxe cabin cruiser, met complete specificatielijst, die zeer geschikt is voor korte tripjes of zelfs langer verblijf aan boord.

De Intercruiser 29 is gemakkelijk toegankelijk en dankzij de RVS railing rondom kunt u de gangboorden veilig belopen. De open kuip is bereikbaar vanuit de gangboorden of vanaf het zwemplateau via de spiegeldeur. In de open kuip zijn twee grote L-banken tegenover elkaar geplaatst om comfortabel met uw familie en/of vrienden te kunnen genieten. De overzichtelijke stuurstand is achterin de open kuip gesitueerd. Voor in de open kuip is een keuken met spoelbakje en gascomfort. De kajuit is toegankelijk vanuit de open kuip en ingedeeld met V-bed, twee langsbanken, voldoende bergruimte en een sanitaire ruimte. Het V-bed kan met een handomdraai opgevuld worden tot een royaal vrijstaand bed. De langsbanken zijn tevens twee extra slaapplaatsen. De sanitaire ruimte is voorzien van wasgelegenheid met handdouche en elektrisch toilet. Alle overige ruimte is optimaal benut en ingedeeld als bergruimte.

De Intercruiser staat bekend om haar tijdloze ontwerp, perfecte vaareigenschappen, hoogwaardige afwerking en volledige bouw in Nederland. Dankzij de krachtige motorisering en CE-categorie B is deze Intercruiser op een groot vaargebied te bevaren. Naast de al complete specificatielijst zijn ook de volgende items aanwezig; windscherm i.p.v. tent uitvoering, ruitenwissers met intervalfunctie, trim tabs, kaartplotter/marifoon met AIS, 12V + USB laadpunten bij stuurstand, oriƫntatieverlichting in open kuip, dimmer op kajuit verlichting, lattenbodems.

Merk:

Intercruiser

Type:

29

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

9.00 m x 3.35 m x 0.95 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom