Jachtmakelaardij

Stuur de advertentie van Succes Ocean M 1100 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Succes Ocean M 1100

Polyester, onderhoudsvriendelijk, achterkajuit motorjacht met comfortabel en praktisch ingedeeld interieur.

De Succes Ocean M 1100 is goed begaanbaar en voorzien van brede gangboorden rondom die weer gemakkelijk toegang geven naar het achterdek. Het achterdek is voorzien van 2 deksbanken, stuurstand aan stuurboord en achteringang. De cabriokap is in 2023 vernieuwd.

Vanaf het achterdek is toegang naar het praktisch maar toch ook gezellige interieur. De salon is voorzien van een comfortabele zitbank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis die ingedeeld is met keuken en daartegenover de dinette. In de voorkajuit is een slaaphut met twee slaapplaatsen en voldoende kastruimte. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kastruimte en sanitaire ruimte ensuite. De sanitaire ruimte is voorzien van wasgelegenheid, douche en recent vernieuwde elektrisch toilet.

Dankzij de goede vaareigenschappen, krachtige motorisering en recent vernieuwde Raymarine apparatuur is deze Succes Ocean M 1100 op een groot vaargebied inzetbaar. Eenmaal op bestemming aangekomen maken de opties als boeg-/ en hekschroef met afstandsbediening het manoeuvreren kinderspel. En dankzij de items als compressorkoelkast, combimagnetron, boiler, verwarming, omvormer en acculader is ook het langer verblijf aan boord zeer goed mogelijk.

Merk:

Succes

Type:

Ocean M 1100

Vraagprijs:

€ 144.500,-

Bouwjaar:

2005

Afmetingen:

11.40 m x 3.70 m x 1.10 m

Motor(en):

Iveco, 8060 SM 21, 210 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Succes Ocean M 1100

Subject:
* Verplicht veld