Jachtmakelaardij

NOR STAR 950

Noorse kwaliteit spitsgatter met krachtige motorisering en een zeer doordacht en praktisch interieur. In zeer goede staat; vakantie klaar!

De gangboorden van de Nor Star 950 zijn gemakkelijk toegankelijk en tegelijk de breedste gangboorden in het spitsgatter segment. Naast de breedte van de gangboorden zorgen de dubbele RVS railing, RVS handgrepen en RVS handrailingen op het kajuitdak voor extra veiligheid. Vanuit de gangboorden is de open kuip gemakkelijk toegankelijk. De open kuip is ingedeeld met zonnebed op het dak van de achterkajuit, L-vormige zitbank met kuiptafel die ook in een handomdraai omgebouwd kan worden tot lounge-/ slaapplaats, overzichtelijke stuurstand met in diepte verstelbare zitbank aan SB en meevaarzit aan BB. In de voorkajuit is de kombuis, royale rondzit en sanitaire ruimte. De rondzit kan eenvoudig omgebouwd worden tot extra slaapplaats. De sanitaire ruimte is voorzien van toilet, wasgelegenheid en douchemogelijkheid. In de achterkajuit is een dubbel bed met voldoende kastruimte. Alle overige ruimtes aan boord zijn ingedeeld en in gebruik als kast-/bergruimte.

Dankzij de softtop ervaart u het echte cabrio-varen bij mooie weersomstandigheden maar bij mindere weersomstandigheden is het met de aanwezige dieselluchtverwarming ook zeer goed toeven aan boord van de Nor Star. Met de ideale afmetingen en geringe doorvaarthoogte is de Nor Star een ideaal familie motorjacht voor de Europese binnenwateren maar dankzij de krachtige motorisering ook zeer geschikt voor de ruimere kustwateren.

Merk:

NOR STAR

Type:

950

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2004

Afmetingen:

9.46 m x 3.30 m x 0.90 m

Motor(en):

Volvo Penta, TAMD41H-B, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom