Jachtmakelaardij

logo emci

Vedette 11.30 Cabin

Jong gebruikte Vedette 11.30 Cabin. Robuust en elegant cabrio motorjacht met twee slaaphutten van de bekende Vedette werf.

De gemakkelijk toegankelijke brede gangboorden, met veilige RVS railing rondom, geven dankzij de geïntegreerde draaitrappen eenvoudig toegang tot het zwemplateau. Vanaf het zwemplateau is via de spiegeldeur de open kuip bereikbaar. De ruime open kuip is ingedeeld met comfortabele kuipbank, overzichtelijke stuurstand met vaste stuurstoel aan stuurboord en meevaarstoel aan bakboord. In de kuipbanken is veel bergruimte met zelfs mogelijkheid voor het opbergen van vouwfietsen in het daarvoor bestemde vouwfietscompartiment. De open kuip is overkapt met een gemakkelijk te openen en sluiten full-cabriokap. Vanuit de open kuip is er toegang naar de kajuit. Door de gebruikte materialen is de kajuit zeer licht. De kajuit is ingedeeld met U-vormige dinette met daartegenover de keuken. Ook is er een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. In het voorschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, voldoende kastruimte en doucheruimte ensuite. Daarnaast is er onder de kuipvloer een gastenhut met dubbel bed gesitueerd. Alle ruimte aan boord is zeer doordacht ingedeeld met tal van slimme opbergmogelijkheden.

Een greep van de opties op deze Vedette 11.30 Cabin; elektronische gashendel, ruitenwissers met interval functie, defroster-functie op windscherm, 230V aansluiting bij stuurstand, zwarte kabelaring met RVS eindkappen, RVS handrailingen op kajuitdak, klapbare aluminium mast, cabriokap met easy-cabrio systeem, dakluik in kajuitdak met geïntegreerde combi-rolo, horren+regenkapjes voor patrijspoorten, kimkielen, etc.

De Vedette motorjachten staan bekend om de perfecte vaareigenschappen, dit in combinatie met de fluisterstille motorisering zorgt ervoor dat deze Vedette 11.30 Cabin een plezierige reispartner en op een groot vaargebied bevaarbaar is.

Merk:

Vedette

Type:

11.30 Cabin

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2020

Afmetingen:

11.65 m x 4.15 m x 1.00 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom