Jachtmakelaardij

Vedette 9.30 Cabin V/OK

Fraai en populair full-cabrio motorjacht, van bekende Vedette werf, met complete serie Raymarine navigatie-instrumenten.

Vanuit de gangboorden is de open kuip gemakkelijk toegankelijk dankzij de geïntegreerde instaptreden en RVS instaphulp. De open kuip is ingedeeld met U-vormige kuipbank, motorcompartiment en stuurstand met zwevende stuurstoel en meevaarstoel. In de kuipbank is veel bergruimte voor dek inventaris zoals bijvoorbeeld fenders en lijnen. De deelbare cabriokap (2021), met lichte binnenkant en blauwe buitenkant, is in een handomdraai te klappen zodat u bij goede weersomstandigheden optimaal van de omgeving kunt genieten.  

Eén niveau lager, in het voorschip, is de kombuis met daartegenover een U-vormige dinette, sanitaire ruimte en voldoende kastruimte. De sanitaire ruimte is ingedeeld met douchecabine, elektrisch toilet en wasgelegenheid. In de voorkajuit is een V-bed, met vulstuk, gesitueerd. Dankzij de doordachte indeling is alle ruimte optimaal benut en beschikt de boot over tal van slimme opbergruimtes.

De volgende items zijn noemenswaardig bij deze Vedette; boegschroef, boiler, acculader, omvormer, verwarming, compressorkoelkast, gasoven, complete serie navigatie-instrumenten, zwevende en verstelbare stuurstoel + meevaarstoel, RVS instaphulp, easy-cabrio systeem op achterste deel cabriokap, inritsbare zonwering / insecten hor (3x) cabriokap, verduisteringsgordijnen voor cabriokap, RVS beschermplaat achter anker, RVS beschermstrip op boeg en zwemplateau (SB/BB), horren + regenkapjes voor patrijspoorten, combi-rolo voor dakluik.

 

 

Merk:

Vedette

Type:

9.30 Cabin V/OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2011

Afmetingen:

9.30 m x 3.40 m x 0.90 m

Motor(en):

Nanni, 4.60, 60 pk

Ligplaats:

Niet in verkoophaven, bezichtiging op afspraak