Jachtmakelaardij

logo emci

Makma Caribbean 31

De zwarte romp, hoogwaardige massieve teakafwerking en vele RVS accenten maken deze Makma Caribbean echt een eyecatcher op het water!

De Makma Caribbean staat bekend om haar kenmerkende uiterlijk en de goede vaareigenschappen. Met de krachtige motorisering heeft de Makma zowel langzaam als snel varend (ca. 30 km/h) een plezierig vaargedrag.

De open kuip is goed toegankelijk vanuit de gangboorden die rondom van RVS railing en extra RVS handrailingen op het cabindak voorzien zijn. In de ruime open kuip, met achterin geplaatste stuurstand en royale rondzit, is het goed toeven op het water. De cabin is voorzien van kombuis met daartegenover een L-vormige bank, sanitaire ruimte en V-bed met vulstuk. De sanitaire ruimte is voorzien van vacuüm toilet, wasgelegenheid en handdouche.

Deze Makma ziet er cosmetisch geweldig uit en is voor een cabin cruiser over compleet uitgevoerd. Een aantal noemenswaardige items op dit pracht exemplaar; boegschroef, generator, boiler, verwarming, handdouche, acculader, omvormer, elektrisch bedienbaar machinekamerluik, onderwaterverlichting, boegverlichting, orientatie sfeerverlichting in open kuip en cabin, extra speakers en 12V+230V aansluitingen bij stuurstand.

Een dagje cruisen, weekendje weg of zelfs een langer verblijf aan boord is zeer goed mogelijk en met alle gemakken binnen handbereik en comfort aan boord maakt het deze Makma tot een ideale cabin cruiser.


 

Merk:

Makma

Type:

Caribbean 31

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2002

Afmetingen:

9.07 m x 3.31 m x 0.93 m

Motor(en):

Yanmar, 6LP-DTE, 250 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom