Jachtmakelaardij

logo emci

Vedette 9.30 Cabin Comfort Line

Sportief gelijnd en elegant cabrio motorjacht met moderne details en een luxe uitstraling. Een compleet en comfortabel uitgevoerd exemplaar!

De Vedette 9.30 Cabin Comfort Line is gemakkelijk toegankelijk via de brede gangboorden, met sierlijke ovale RVS railing rondom, en geven dankzij de geïntegreerde draaitrappen eenvoudig toegang tot het zwemplateau. Vanaf het zwemplateau is op gelijk niveau de open kuip toegankelijk via de spiegeldeur. De open kuip is ingedeeld met comfortabele kuipbank, overzichtelijke stuurstand met vaste stuurstoel en meevaarstoel, veel bergruimte met zelfs mogelijkheid voor het opbergen van vouwfietsen. De full-cabriokap is in een handomdraai te openen of te sluiten zodat er bij alle weersomstandigheden comfortabel aan boord verbleven kan worden. Ook kan de kuipbank omgebouwd worden van comfortabele zitbank naar royaal zonnebed. Vanuit de open kuip is er toegang naar de kajuit. Deze is ingedeeld met U-vormige dinette met daartegenover de keuken. Ook is er een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. In het voorschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed en doucheruimte ensuite. Alle ruimte aan boord is zeer doordacht ingedeeld met tal van slimme opbergmogelijkheden.

Naast dat de Vedette motorjachten standaard al zeer compleet zijn uitgevoerd hierbij een opsomming van (extra) opties die deze Vedette 9.30 Cabin Comfort Line rijk is; RVS stootlijst, RVS mast, defroster-functie op windscherm, ruitenwissers met interval functie, ankerlierbediening (zakken) vanaf stuurstand, cabriokap met easy-cabrio systeem, dakluik in kajuitdak met combi-rolo, horren+regenkapjes voor patrijspoorten, extra patrijspoort in romp t.h.v. dinette, Corean werkbladen in kombuis en sanitaire ruimte, WiFi router, inductie koken, airco in voorkajuit, dekwaspomp bedienbaar vanaf stuurstand, wintertent, etc.

Dankzij de perfecte vaareigenschappen en de minimale doorvaarthoogtes (2.18m op windscherm / 2.40m op kap) is deze Vedette op een zeer groot vaargebied bevaarbaar. 

Gezien de grote populariteit van de Vedette motorjachten is dit misschien wel uw kans om zonder lange levertijden dit seizoen nog in een nagenoeg nieuwe Vedette 9.30 Cabin Comfort Line te kunnen varen!

Merk:

Vedette

Type:

9.30 Cabin Comfort Line

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2021

Afmetingen:

9.85 m x 3.65 m x 0.90 m

Motor(en):

Nanni, N4.60, 60 pk

Ligplaats:

Niet in verkoophaven, bezichtiging op afspraak