Jachtmakelaardij

logo emci

Proficiat 1120 GL

Stalen motorkruiser met achterkajuit en rondzit in voorschip. Keurig onderhouden, praktisch en compleet uitgevoerd exemplaar.

De gangboorden zijn goed toegankelijk, mede dankzij het klapbare deel in de RVS railing wat ook als instaptrapje gebruikt kan worden en geven gemakkelijke toegang naar het achterdek. Het achterdek is voorzien van een midscheepse stuurstand, biminitop op RVS frame en achteringang naar het interieur. De salon is voorzien van royale L-bank met daartegenover een kastenwand en de binnenstuurstand. In het voorschip is de kombuis met keuken en rondzit. De rondzit kan eenvoudig omgebouwd worden tot extra slaapplaats. In het achterschip is de eigenaarshut met half vrijstaand bed, voldoende kastruimte en sanitaire ruimte ensuite. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet en wasgelegenheid, tevens is er een (hand)douche mogelijkheid voorbereid.

Deze Proficiat is netjes onderhouden, geeft een zeer verzorgde indruk en is compleet uitgevoerd met boeg-/ en hekschroef, dubbele stuurstand, dimmer op verlichting in salon en voorschip, verwarming, boiler, elektrisch toilet, acculader, compressorkoelkast, etc.

 

Merk:

Proficiat

Type:

1120 GL

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

11.20 m x 3.45 m x 0.90 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT43, 106 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom