Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Kruiser 1420 SC

Hoogwaardig gebouwde en luxe afgewerkte Smelne Kruiser 1420 SC met dubbele motorisering, doordachte indeling en complete specificatielijst.

De brede gangboorden zijn gemakkelijk toegankelijk en rondom voorzien van veilige dubbele RVS railing. Vanuit de gangboorden, of via de draaitrappen vanaf het zwemplateau, is het ruime achterdek toegankelijk wat voorzien is van een vaste dekbank met in hoogte verstelbare tafel, compleet uitgevoerde midscheepse stuurstand met luxe stuurstoel en achteringang naar het interieur. Het achterdek is grotendeels overkapt met een recent vernieuwde XL-cabriokap waarbij het voorste deel is voorzien van een ‘easy-fold’ systeem.

Vanaf het achterdek is de toegang naar de salon. De salon is ingedeeld met een U-vormige salonbank aan SB met daartegenover een kastenwand met geïntegreerde TV op elektrische lift. Op gelijk niveau is aan BB een halfronde dinette gesitueerd. Dankzij de modern vormgegeven raampartij is er veel natuurlijke lichtinval en goed uitzicht rondom. Eén niveau lager is de keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en afgewerkt met granieten werkblad. Tegenover de keuken is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet, wasgelegenheid en Miele was-/droogcombinatie. In het voorschip is de gastenhut met V-stapelbed en diverse hang-/legkasten. In het achterschip is de eigenaarshut met royaal vrijstaand bed en veel kastruimte. De doucheruimte is ensuite aan de eigenaarshut en een tweede sanitaire ruimte, met elektrisch toilet en wasgelegenheid, is bereikbaar vanuit de eigenaarshut en centrale hal.

Ideaal motorjacht voor langer verblijf aan boord en/of verre reizen over de Europese (kust)wateren, mede dankzij de dubbele motorisering geschikt voor een groot vaargebied.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Smelne Kruiser 1420 SC extra uitgevoerd met; elektronische motorbediening, AIS, elektrisch/hydraulisch klapbare instrumentenbeugel, hetelucht verwarmingsuitstromen bij buitenstuurstand onder windscherm, ruitenwissers met intervalfunctie, exterieur verlichting rondom gehele vaartuig, vouwfietsbun in gangboord, RVS fenderhouders voor 6 fenders, RVS handrailingen op salon dak, dubbel spiegelluik in achterkajuit, dubbel dakluik in kajuit dak, flush gemonteerde horren/verduistering bij luiken, horren voor schuiframen, automatische satelliet ontvanger, KVH TracVision 4, Miele was-/droogcombinatie, geïntegreerde strijkplank in achterkajuit, Siemens vaatwasser, swingback bedbodem bed achterkajuit, granieten werkbladen door gehele vaartuig, luxe lederen bekleding, etc.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1420 SC

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

14.35 m x 4.20 m x 1.20 m

Motor(en):

2x Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom