Jachtmakelaardij

logo emci

Nidelv 33 Classic

Polyester open kuip kwaliteitsjacht uit Nederland met Scandinavische roots. Praktisch ingedeeld en compleet uitgevoerd.

De gangboorden zijn gemakkelijk toegankelijk en rondom voorzien van een verhoogde verschansing met daarop een degelijke RVS railing. Vanuit de gangboorden is de open kuip goed toegankelijk. De open kuip is voorzien van een U-vormige kuipbank die in een handomdraai omgebouwd kan worden tot royale loungeplek. Onder de kuipbank zijn meerdere diepe opbergmogelijkheden. De open kuip is afsluitbaar doormiddel van een kuiptent, met verduistering, welke bij alle weersomstandigheden zorgt voor voldoende beschutting.

Op gelijk niveau met de open kuip is het stuurhuis. In het stuurhuis is aan stuurboord een overzichtelijke stuurstand met vaste stuurstoel en U-vormige zitbank aan bakboord. De zitbank is eenvoudig om te bouwen tot extra slaapplaats. Het stuurhuis is licht en luchtig dankzij de panoramische raampartij met schuifraam en de schuifdakluiken. De glazen schuifdeur zorgt ervoor dat het interieur veilig afgesloten kan worden.

In het voorschip, een niveau lager dan het stuurhuis, is de kombuis, sanitaire ruimte en twee slaaphutten. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet en wasgelegenheid met handdouche. De eigenaarshut is voorzien van een royaal vrijstaand bed en de gastenhut is ingedeeld met 2x1 persoons bed. Alle overige ruimte aan boord is optimaal benut en ingedeeld als bergruimte.

De Nidelv 33 Classic heeft een zeer plezierig vaargedrag en dankzij de Hydronautica elektronische gashendel (EMC) en afstandsbediening (RMC) is manoeuvreren kinderspel!

Verder is deze Nidelv compleet uitgevoerd met boeg-/ en hekschroef met afstandsbediening, zonnepaneel, acculader, omvormer, verwarming, ontwasemingsfunctie op stuurhuisramen, boiler, elektrisch toilet, douche, etc.

Merk:

Nidelv

Type:

33 Classic

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2006

Afmetingen:

10.40 m x 3.30 m x 0.92 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH4-TE, 75 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom