Jachtmakelaardij

logo emci

Pedro 33

In zeer goede staat verkerende en werf gebouwde Pedro kruiser met dubbele stuurstand en 4 vaste slaapplaatsen. Ideale familiekruiser.

De brede gangboorden zijn rondom voorzien van een veilige railing en goed toegankelijk. Vanuit het gangboord is de toegang naar het achterdek. De buitenstuurstand en achteringang op het achterdek zijn overkapt met een royale recente cabriokap. Vanaf het achterdek is toegang naar het zwemplateau of naar de salon via de achteringang. Ook is de salon toegankelijk via de schuifdeur in het bakboord gangboord. De salon is voorzien van L-vormige salonbank, binnenstuurstand en kastruimte. In open verbinding met de salon is de kombuis, ingedeeld met keuken en daartegenover de dinette. In het voorschip is een V-bed, wat met een vulstuk opgevuld kan worden tot royale slaapplaats. In het achterschip is een sanitaire ruimte met pomptoilet en wasgelegenheid. Ook is er de eigenaarshut met dubbel bed en veel kastruimte.

Deze Pedro kruiser geeft een zeer verzorgde indruk. In 2022 is de gehele boot geschilderd in 2-componenten verf, is de cabriokap geplaatst en is de stoffering vernieuwd. Oftewel; klaar om aan boord te gaan en te genieten!

Merk:

Pedro

Type:

33

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1983

Afmetingen:

10.00 m x 3.30 m x 0.90 m

Motor(en):

Peugeot, DTP62, 55 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom