Jachtmakelaardij

logo emci

Pedro Vlet 1060 OK

Robuust model rondspantvlet, van de bekende Pedro werf, in zeer nette staat!

De gangboorden zijn goed toegankelijk en rondom voorzien van een veilige RVS railing. In het boegdeel is een klapdeel geplaatst welke ook als instaptrap gebruikt kan worden. Ook is er, bakboord achter, een deel uit de railing weg neembaar zodat bijvoorbeeld (vouw)fietsen makkelijk aan boord gezet kunnen worden. De royale open kuip is toegankelijk vanuit de gangboorden en is dankzij de 3 openslaande kuipdeuren in een handomdraai bij de salon te betrekken zodat er één grote leefruimte ontstaat. De salon is ingedeeld met een kastenwand, twee losse stoelen met tafel, uitklapbare salon/slaapbank en binnenstuurstand aan bakboord. Ook is er grenzend aan de open kuip een tweede stuurstand zodat er vanuit de open kuip gevaren kan worden. In het voorschip is de kombuis, sanitaire ruimte en slaaphut met dubbel bed.

De volgende items zijn, naast de al complete specificatielijst, ook zeker het benoemen waard; zonnepanelen, lattenbodem onder matras in voorkajuit, extra radiator in open kuip, inritsbare muggen hor voor kuiptent, elektrische maststrijkinstallatie, Jabsco elektrisch bedienbare schijnwerper.

Deze Pedro Vlet is al vele jaren in bezit van de huidige eigenaar. Ze is tot in de puntjes verzorgd en altijd met veel liefde en aandacht bij de tijd gehouden.   

 

Merk:

Pedro

Type:

Vlet 1060 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1986

Afmetingen:

10.60 m x 3.65 m x 0.90 m

Motor(en):

Volvo Penta, MD30A, 65 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom