Jachtmakelaardij

logo emci

Gruno 1050 AK

Leuke en ruime gezinskruiser met recent vernieuwde motorisering. Gezellig ingedeelde salon, 4 vaste slaapplaatsen en douche.

De brede gangboorden zijn gemakkelijk toegankelijk en rondom voorzien van een veilige railing. Het achterdek is vanuit de gangboorden goed bereikbaar en voorzien van midscheepse stuurstand, klapbaar windscherm in aluminium profiel en biminitop op RVS frame. Het interieur is toegankelijk door de zijingang in het bakboord gangboord. De salon is ruimtelijk en gezellig ingedeeld met royale L-bank met daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand. Dankzij de diverse klap- en schuiframen kan de salon perfect geventileerd worden. In open verbinding met de salon is de kombuis met keuken en dinette. In het voorschip is een V-bed wat met een vulstuk opgevuld kan worden tot royaal 2 persoons bed. In het achterschip is de sanitaire ruimte met pomptoilet en wasgelegenheid met handdouche. Verder is er in het achterschip een afsluitbare slaaphut met dubbel bed en voldoende kastruimte.

Onder de vloerluiken van de salon staat een betrouwbare, recent vernieuwde, Solé motor. Ook zijn de accu’s recent vernieuwd en is het onderwaterschip behandeld.

Deze Gruno 1050 is een ideale gezinsboot en is dankzij het aan boord hebben van 4 vaste slaapplaatsen, acculader, boiler, verwarming, douche, compressorkoelkast en sterke boegschroef zeer geschikt voor leuke vakanties op het water.

Merk:

Gruno

Type:

1050 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1988

Afmetingen:

10.50 m x 3.35 m x 0.80 m

Motor(en):

Solé, SK-60, 60 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom