Jachtmakelaardij

logo emci

Boarncruiser 1000

Netjes onderhouden en praktische stalen motorkruiser met achterkajuit en krachtige motorisering. Beschikbaar van de tweede eigenaar.

De Boarncruiser is goed rondom goed toegankelijk dankzij de brede en veilig beloopbare gangboorden. Vanuit de gangboorden of via het zwemplateau is toegang naar het achterdek. Het achterdek is voorzien van een vaste dekbank, midscheepse stuurstand met stuurstandbank en achteringang naar de salon. Het geheel is overkapt met een XL-cabriokap. Dankzij de klapbare instrumentenbeugel en windscherm kan de doorvaarthoogte tot ca. 2,70 meter beperkt worden.

De salon is toegankelijk vanaf het achterdek en ingedeeld met L-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand. In open verbinding met de salon is in het voorschip de kombuis gesitueerd. De kombuis is voorzien van keuken, veel kastruimte en royale rondzit. In een handomdraai kan de rondzit omgebouwd worden tot een extra tweepersoons slaapplaats. In het achterschip is de eigenaarshut met dubbel bed, veel kastruimte en sanitaire ruimte met elektrisch toilet en douchegelegenheid.

Naast de vermelde specificaties zijn ook de volgende items het benoemen waard; USB en 12 Volt aansluiting bij buitenstuurstand, kluisje ingebouwd in salon, alle interieur verlichting in LED, dimbare koofverlichting in salon.

Merk:

Boarncruiser

Type:

1000

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1997

Afmetingen:

10.10 m x 3.55 m x 0.90 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DTA43, 128 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom