Jachtmakelaardij

logo emci

Vri-Jon Contessa 45

Royale en compleet uitgevoerde stalen knikspant motorkruiser met licht interieur. Indeling met salon, kombuis en twee slaaphutten.

Vanuit de goed beloopbare gangboorden, met RVS railing rondom, is er gemakkelijk toegang naar het achterdek. Het achterdek is voorzien van een midscheepse stuurstand en achteringang naar de salon. De salon is ingedeeld met L-vormige zitbank met tegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis die ingedeeld is met gezellige half ronde dinette met tegenover een U-vormige compleet uitgevoerde keuken. In het voorschip is een slaaphut met vrijstaand bed en voldoende kastruimte. In het achterschip zijn twee separate sanitaire ruimtes. Ook is er de eigenaarshut met vrijstaand bed, spiegelluik en veel kastruimte rondom.

Deze sportief gelijnde Vri-Jon is een ruim motorjacht wat zeer geschikt is voor langer verblijf aan boord. Extra te benoemen items zijn onder andere; hydraulische boegschroef, elektrische hekschroef, generator, zonnepaneel met laadregelaar, omvormer, lattenbodem onder matras in AK, instrumentenbeugel met dek verlichting, 220V aansluiting bij buitenstuurstand, etc.

Merk:

Vri-Jon

Type:

Contessa 45

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1992

Afmetingen:

13.70 m x 4.10 m x 1.20 m

Motor(en):

Iveco, 8061 M12, 120 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom