Jachtmakelaardij

logo emci

Linssen GS 410 AC Mark II

Robuust model achterkajuit motorjacht, van de gerenommeerde Linssen werf, met mooie specificatielijst.

De gangboorden zijn rondom goed toegankelijk en gemakkelijk te betreden dankzij het klapbare deel in de railing wat tegelijkertijd ook als trapje gebruikt kan worden. Vanuit de gangboorden, of via het zwemplateau, is het achterdek toegankelijk. Het achterdek is rondom voorzien van een recent vernieuwde XL-cabriokap met uitrits- en oprolbare delen, een midscheepse stuurstand met comfortabele vaste stuurstoel, U-vormige dekbank met vaste tafel en achteringang naar de salon.

De salon is ingedeeld met U-vormige salonbank met daartegenover een sierlijk vormgegeven kastenwand. Eén niveau lager is, in open verbinding met de salon, de kombuis die ingedeeld is met dinette en keuken. In het voorschip is een slaaphut met stapelbed, veel kastruimte en sanitaire ruimte ensuite. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kastruimte en separate douche-/toiletruimte ensuite. Alle ruimtes aan boord van deze Linssen zijn zeer doordacht ingedeeld en optimaal benut.

Naast de al complete specificatielijst zijn ook de volgende items het benoemen waard; geïntegreerde TV op elektrische lift in salon, oriëntatie trapverlichting bij trappen van interieur, lattenbodems onder de matrassen, dek verlichting in mast, ruitenwissers met was- en intervalfunctie, op afstand bedienbare Jabsco schijnwerper, heteluchtverwarminguitstromen bij stuurstand, 12 + 230 Volt aansluiting bij stuurstand, geïsoleerde raamcovers voor rondom salonramen, Separ omschakelbaar brandstoffilter.

 

Merk:

Linssen

Type:

GS 410 AC Mark II

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2010

Afmetingen:

12.55 m x 4.20 m x 1.34 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DTA44, 140 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom