Jachtmakelaardij

logo emci

Jetten 37 AC-RS

Tijdloos vormgegeven stalen motorjacht met ruim achterdek, spiegeltrap en indeling met 2 hutten ieder voorzien van eigen sanitaire voorzieningen.

Vanuit de goed beloopbare gangboorden, met veilige RVS railing rondom, komt u gemakkelijk op het achterdek. Het achterdek is voorzien van een overzichtelijke midscheepse stuurstand, achteringang naar de salon, vaste dekbank en draaitrap die toegang geeft tot het zwemplateau. Het geheel is overkapt met een XL-cabriokap waarbij alle delen oprol-/ en uitritsbaar zijn.

De salon is ingedeeld met L-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand. De salonbank kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een extra slaapplaats. In open verbinding met de salon is de keuken. Tegenover de keuken is een sanitaire ruimte ingericht met wasgelegenheid, elektrisch toilet en douche in douchecabine. In de voorkajuit is een vrijstaand bed met veel kastruimte. In het achterschip zijn twee separate sanitaire ruimtes waarvan één als doucheruimte en de andere als toiletruimte in gebruik zijn. Ook is de eigenaarshut met vrijstaand bed en veel kastruimte rondom in het achterschip.

De volgende items zijn naast de standaard specificaties zeker het vermelden waard; RVS fenderkorven voor 6 fenders, spiegelluik in achterkajuit, 230V aansluiting op het achterdek, Clarion luidsprekers bij buitenstuurstand, diverse USB-laadpunten, oriëntatieverlichting op het achterdek, lattenbodems onder matrassen in voor-/ en achterkajuit.

De Jetten 37 AC-RS is de opvolger van de populaire Bully 37 en is ondanks de modernere raampartij en spiegel met draaitrap een tijdloos vormgegeven motorjacht. De indeling met salon, kombuis en twee slaaphutten met ieder eigen sanitaire voorzieningen maken het een ideaal motorjacht om met meerdere echtparen op te verblijven.

Merk:

Jetten

Type:

37 AC-RS

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2010

Afmetingen:

11.36 m x 3.80 m x 1.00 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT44, 114 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom