Jachtmakelaardij

Smelne Kruiser 1300

Stalen achterkajuit motorjacht met royale leefruimte, 2 slaaphutten en vaste dekbank op achterdek met complete tent rondom.

Deze Smelne is casco-technisch vaarklaar geleverd en door de eerste eigenaar in eigen beheer afgebouwd. Hierbij is gebruik gemaakt van juiste materialen en goede verwerking.

Het ruime achterdek is goed toegankelijk vanuit de brede gangboorden en is voorzien van een midscheepse stuurstand met compleet instrumentarium, dubbele stuurstoel, vaste dekbank en XL-cabriokap.

Vanaf het achterdek is toegang naar de salon die ingedeeld is met een speelse half ronde bank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis, ingedeeld met keuken en L-vormige dinette. In het voorschip is een slaaphut met stapelbed en veel kast-/bergruimte. In het achterschip is de eigenaarshut met royaal vrijstaand bed, veel kastruimte, doucheruimte ensuite en separate sanitaire ruimte met elektrisch toilet.

Naast de complete specificatielijst is deze Smelne extra uitgevoerd met; zonnepanelen, wasmachine, Caro automatische satellietschotel, AIS ontvanger, verduistering/horen voor vluchtluiken, automatisch vetsmeersysteem voor schroefas, automatisch brandblus systeem in machinekamer, dubbel dakluik in voorkajuitdak, RVS fietsendrager op spiegel, RVS fenderkorven.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1300

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

13.00 m x 4.00 m x 1.15 m

Motor(en):

Iveco, 8061 M12, 120 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom