Jachtmakelaardij

logo emci

See Trawler 36"

Het type Sea Trawler kenmerkt zich door haar stoere uiterlijk, zeewaardigheid en zee aan leef-/binnenruimte.

Vanuit de rondom goed beloopbare gangboorden is het achterdek gemakkelijk bereikbaar. Het achterdek is royaal en biedt voldoende plaats om met een groter gezelschap op te verblijven. Eén niveau hoger en grenzend aan het achterdek is de flybridge. De flybridge is voorzien van 4 vaste zitplaatsen, stuurstand aan stuurboord met perfect zicht rondom en een bimini op RVS frame die het geheel overkapt.

Het meer dan royale stuurhuis is toegankelijk via de zijingang in het bakboord gangboord maar ook aan stuurboord kant, ter hoogte van de binnenstuurstand, is een tweede zijingang. Het stuurhuis is ingedeeld met U-vormige zitbank, kombuis en binnenstuurstand. In het voorschip is een slaaphut met V-bed, voldoende kastruimte en sanitaire ruimte ensuite. In het achterschip is de zeer ruime eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kast-/ en bergruimte en een sanitaire ruimte ensuite. Beide sanitaire ruimtes zijn voorzien van elektrisch toilet, was-/ en douchegelegenheid.

Door de jaren heen is deze See Trawler bij de tijd gebracht en gehouden maar ook voorzien van een boegschroef, dubbel omschakelbaar brandstoffilter, acculader/omvormer, boiler, elektrische toiletten, kaartplotter, marifoon, lattenbodem onder matras in achterkajuit, etc.

Merk:

See Trawler

Type:

36"

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1988

Afmetingen:

11.50 m x 4.00 m x 1.20 m

Motor(en):

Ford Lehman, SP 135, 135 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom