Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Vlet 1100 AK

Deze keurige Smelne Vlet 1100 AK is dankzij haar ideale afmetingen en complete specificatielijst de ideale Europa reiziger!

Het achterdek is goed bereikbaar vanuit de brede gangboorden en is voorzien van twee vaste dekbanken en buitenstuurstand aan SB. Dankzij de XL-cabriokap (2023) is er voldoende beschutting bij alle weersomstandigheden en wordt de leefruimte aanzienlijk vergroot. Via de achteringang en de zijdeur in het BB-gangboord is het interieur toegankelijk. De salon is ingedeeld met L-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand aan BB. In open verbinding met de salon is de kombuis. De kombuis is ingedeeld met U-vormige keuken met daartegenover de dinette. In het voorschip is een gastenhut met V-bed, veel kastruimte en eigen sanitaire ruimte ensuite. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kastruimte en een separate sanitaire ruimte. Beide sanitaire ruimtes zijn voorzien van toilet, was- en douchegelegenheid. Dankzij de te openen patrijspoorten door de gehele boot, de achteringang, zijingang, klapraam en schuifraam in de salon, het dubbele dakluik in het voorkajuit dak en dakluik in de achterkajuit is deze Smelne Vlet zeer licht en luchtig.

Deze Smelne Vlet staat strak in de lak, geeft een verzorgde indruk en is o.a. uitgevoerd met; boeg-/hekschroef, dubbele stuurstand, generator, elektrische kookplaat (geen gas aan boord), elektrische ankerlier, acculader/omvormer, scheidingstransformator, verwarming en twee slaaphutten met ieder eigen sanitaire ruimtes.

U bent van harte welkom om deze Smelne Vlet 1100 te bezichtigen in onze showroom te Drachten.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1100 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1997

Afmetingen:

11.70 m x 3.70 m x 1.15 m

Motor(en):

Volvo Penta, TAMD41, 145 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom