Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Vlet 1295

Van de eerste eigenaar beschikbare custom-built Smelne Vlet 1295 met hoogwaardige afwerking en veel doordachte ideeën.

Het achterdek is goed toegankelijk vanuit de brede gangboorden of vanaf het zwemplateau via de geïntegreerde spiegeltrap. Het achterdek ingedeeld met een midscheepse stuurstand met vaste stuurstandbank met swingback rugleuning, verdiepte vaste dekbank waar zelfs vouwfietsen in opgeborgen kunnen worden en achteringang naar het interieur. Het achterdek is rondom voorzien van een recente XL-cabriokap.

Het hoogwaardig en luxe afgewerkte teak interieur is in de salon ingedeeld met twee L-vormige zitbanken met tussenkast en daartegenover een kastenwand met geïntegreerde TV op lift. In open verbinding met de salon is de kombuis die ingedeeld is met compleet uitgevoerde keuken en dinette. In de voorkajuit is een dubbel bed en extra enkel bed in V-vorm. In het achterschip zijn twee separate sanitaire ruimtes en de eigenaarshut met royaal vrijstaand bed met kastruimte rondom.

Naast de al zeer complete specificatielijst zijn ook de volgende opties het vermelden waard; Candy wasmachine, Bosch afwasmachine, granieten werkblad in keuken, kluisje, oriëntatie verlichting op achterdek, dubbele elektronische motorbediening, automatische satellietontvanger, Jabsco schijnwerper, dubbel dakluik in voorkajuit dak, dubbel spiegelluik in eigenaarshut.

Deze Smelne Vlet is jaarlijks onderhouden, geeft een zeer verzorgde indruk en heeft de laatste jaren in onze overdekte Smelne Marina gelegen.

 

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1295

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

12.98 m x 4.15 m x 1.15 m

Motor(en):

Volvo Penta, D4, 180 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom