Jachtmakelaardij

logo emci

Babro Kruiser 1050 AK

Stalen motorkruiser met achterkajuit, netjes onderhouden en sfeervol interieur met twee slaaphutten.

Vanuit de brede gangboorden komt u gemakkelijk op het achterdek. Het achterdek is voorzien van midscheepse stuurstand met swingback stuurstandbank, meevaarbankje (gaskluis) en achteringang naar het interieur. Het achterdek is met een recent vernieuwde XL-cabriokap overkapt. De salon is bereikbaar via de achteringang en ingedeeld met L-vormige zitbank met daartegenover twee zitbankjes en voldoende kastruimte. De salon is licht en luchtig dankzij het dakluik en diverse schuif-/ en klapramen. In open verbinding met de salon is de keuken met daartegenover een separate douche en toiletruimte. In het voorschip is een slaaphut met stapel V-bed. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, kaptafel en veel kastruimte.

Deze Babro kruiser geeft een verzorgde indruk, staat goed in de verf en is dankzij de recent geplaatste zonnepanelen i.c.m. zware omvormer zelfvoorzienend. 

Compleet uitgevoerd met boegschroef, zonnepanelen met laadregelaar, acculader, omvormer, compressorkoelkast, diverse USB-laadpunten, verwarming, RVS davits, RVS fenderkorven voor 4 fenders, spiegelluik in achterkajuit.

Merk:

Babro

Type:

Kruiser 1050 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

11.20 m x 3.75 m x 1.10 m

Motor(en):

Iveco, 8061 M12, 120 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom