Jachtmakelaardij

Stuur de advertentie van NOR STAR 950 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

NOR STAR 950

Noorse spitsgatter met open kuip, achterkajuit en softtop. Zeer praktisch en doordacht ingedeeld. Een bewezen en beproeft polyester motorjacht!

De open kuip is toegankelijk vanuit de brede gangboorden en ingedeeld met zonnebed op het dak van de achterkajuit, L-vormige kuipbank, overzichtelijke stuurstand met een op de koelkast geplaatste stuurstandbank aan SB en meevaarbank aan BB. Dankzij de makkelijk te openen softtop en cabriokap vaart u in een handomdraai een full-cabrio-jacht. In het voorschip is de kombuis, royale rondzit en sanitaire ruimte. De sanitaire ruimte is ingericht met toilet, wasgelegenheid en handdouche. De rondzit kan eenvoudig omgebouwd worden tot dubbel bed. In de achterkajuit is een dubbel bed en kastruimte. Alle ruimte is optimaal benut en zeer praktisch ingedeeld.

Dankzij de krachtige motorisering is het prima mogelijk om met het grotere scheepvaartverkeer mee te komen, op stromende wateren te varen of sneller te verplaatsen naar bijvoorbeeld de Waddeneilanden. Ook bij lagere snelheden heeft de Nor Star prima vaareigenschappen.

Merk:

NOR STAR

Type:

950

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2001

Afmetingen:

9.46 m x 3.30 m x 0.90 m

Motor(en):

Volvo Penta, TAMD41P, 200 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de NOR STAR 950

Subject:
* Verplicht veld