Jachtmakelaardij

logo emci

Babro 1050

Stalen achterkajuit motorkruiser, met brede gangboorden, royale salon en twee slaaphutten.

Vanuit de brede gangboorden komt u gemakkelijk op het achterdek. Het achterdek is voorzien van midscheepse stuurstand, meevaarbankje (gaskluis) en achteringang naar het interieur. Het achterdek is met een recent vernieuwde extra grote cabriokap + biminitop overkapt. De salon is bereikbaar via de achteringang en ingedeeld met L-vormige zitbank, binnenstuurstand met vaste stuurstandbank en kastruimte. In open verbinding met de salon is de kombuis die ingedeeld is met keuken en dinette. In het voorschip is een slaaphut met stapel V-bed. In het achterschip is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en douchegelegenheid. In de achterkajuit is de eigenaarshut met dubbel bed, kaptafel en veel kastruimte.

Deze Babro kruiser geeft een zeer verzorgde indruk en is recent geschilderd in 2 componenten verf en van nieuwe stoffering voorzien in moderne kleurstelling.

Compleet uitgevoerd met boegschroef, zonnepanelen met laadregelaar, acculader, omvormer, recent vernieuwde compressorkoelkast, verwarming, RVS davits, RVS fenderkorven voor 6 fenders, etc.

Merk:

Babro

Type:

1050

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1994

Afmetingen:

11.20 m x 3.50 m x 1.00 m

Motor(en):

Hino, W04D, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom