Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Kruiser 1040 AK

Compleet uitgevoerde Smelne kruiser met achterkajuit, die ondanks de compacte afmetingen toch een zee aan leefruimte te bieden heeft.

Het achterdek is toegankelijk vanuit de brede gangboorden en is voorzien van een midscheepse stuurstand en achteringang naar het interieur. Het interieur is vervaardigd uit luxe blond teak, afgewerkt met massief lijstwerk en teakline scheepsvloeren. De salon is ingedeeld met L-vormige zitbank aan SB en kastenwand en binnenstuurstand aan BB. De salon is licht en luchtig dankzij de raampartij rondom met diverse klap- en schuiframen. In het voorschip is de kombuis met keuken, rondzit en kastruimte. De rondzit is in een handomdraai om te bouwen tot dubbel bed. In het achterschip is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet/douchegelegenheid en eigenaarshut met dubbel bed en veel kastruimte.

Deze Smelne kruiser is compleet uitgevoerd en een ideaal 2-persoons motorjacht voor langer verblijf aan boord en verre tochten te maken over de Europese waterwegen, waarbij ook nog de mogelijkheid is om gasten aan boord uit te nodigen en te laten overnachten.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1040 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

10.40 m x 3.45 m x 1.05 m

Motor(en):

Iveco, 8061 M12, 120 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom