Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Kruiser 1420 SC

Stalen achterkajuit motorjacht met dubbele motorisering, doordachte indeling, complete specificatielijst en zeer hoogwaardige en luxe afwerking.

Het royale achterdek is toegankelijk vanuit de brede gangboorden of vanaf het zwemplateau via de geïntegreerde draaitrappen. Het achterdek is voorzien van vaste dekbank met vaste tafel, overzichtelijke midscheepse stuurstand, meevaarbankje (met daarin een extra compressorkoelbox) en achteringang naar de salon. Het achterdek is voorzien van een XL-cabriokap waarbij het voorste deel is voorzien van een ‘easy-fold’ systeem.

Vanaf het achterdek is de toegang naar de salon welke dankzij de grote raampartij een perfect uitzicht rondom biedt. De salon is voorzien van U-vormige salonbank aan SB met daartegenover een kastenwand met geïntegreerde TV op elektrische lift. Op gelijk niveau is ook de halfronde dinette gesitueerd zodat u met meerdere mensen comfortabel kunt plaatsnemen. In het voorschip is de compleet uitgevoerde kombuis, sanitaire ruimte en gastenhut. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet, wasgelegenheid en wasmachine. De gastenhut is ingedeeld met vrijstaand bed en voldoende kastruimte. In het achterschip is de eigenaarshut met royaal vrijstaand bed en veel kastruimte. De doucheruimte is ensuite aan de eigenaarshut en een tweede sanitaire ruimte, met elektrisch toilet en wasgelegenheid, is bereikbaar vanuit de eigenaarshut en salon.

Ideaal motorjacht voor langer verblijf aan boord en/of verre reizen over de Europese (kust)wateren.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Smelne extra uitgevoerd met; elektronische motorbediening, elektrisch/hydraulisch klapbare instrumentenbeugel, achteruitkijkcamera gemonteerd op spiegel, ruitenwissers met intervalfunctie, exterieur verlichting rondom gehele vaartuig, vouwfietsbun in gangboord, dubbel spiegelluik in achterkajuit, dubbel dakluik in kajuit dak, Miele was-/droogcombinatie, Siemens vaatwasser, granieten werkbladen door gehele vaartuig, luxe lederen bekleding, plisségordijnen in salon, luxe Neptune matrassen in eigenaarshut, etc.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1420 SC

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2008

Afmetingen:

14.39 m x 4.20 m x 1.20 m

Motor(en):

2x Volvo Penta D3-130, 130 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom