Jachtmakelaardij

logo emci

Thomasz Yachts Business Class 41'

Fraai gelijnd stalen achterkajuit motorjacht met complete specificatielijst en comfortabele accommodatie voor langer verblijf aan boord.

Het ruime achterdek is goed toegankelijk vanuit de brede gangboorden en voorzien van twee vaste dekbanken, midscheepse stuurstand en meevaarbankje (gaskluis) naast de stuurstand. Het achterdek is rondom voorzien van een XL-cabriokap waarbij alle delen opgerold of uitgeritst kunnen worden. De salon is bereikbaar door de achteringang vanaf het achterdek en speels ingedeeld met 2 comfortabele stoelen en daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis, ingericht met half ronde dinette en keuken. In het voorschip is een slaaphut met 2x1 persoons bed en eigen sanitaire ruimte met toilet en wasgelegenheid. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kastruimte, kaptafel en separate douche-/toiletruimte ensuite aan de hut.

Deze Thomasz is naast de al complete specificatielijst extra uitgevoerd met; extra verwarming uitblaas en luidsprekers onder cabriokap, zonnepanelen, screens met magneetbevestiging voor rondom salonramen, horren + regenkapjes voor patrijspoorten.

Het onderwaterschip is in 2016 gestraald/gecoat in 2022 voorzien van nieuwe antifouling. De motor is jaarlijks door een VW-specialist onderhouden.

 

Merk:

Thomasz

Type:

Yachts Business Class 41'

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2003

Afmetingen:

12.35 m x 4.10 m x 1.15 m

Motor(en):

VW Marine, 2.5 TDI, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom