Jachtmakelaardij

Nidelv 33 Classic

Nederlands polyester open kuip kwaliteitsjacht met een Scandinavische touch! Ingedeeld met meerdere zitgroepen en 4 vaste slaapplaatsen.

De gangboorden zijn rondom voorzien van een verhoogde verschansing met daarop een degelijke RVS railing. Vanuit de gangboorden is toegang tot de open kuip die ingedeeld is met U-vormige zitbank. Onder de zitbank zijn meerdere diepe opbergmogelijkheden. De open kuip is afsluitbaar doormiddel van een kuiptent welke bij alle weersomstandigheden zorgt voor voldoende beschutting. Op gelijk niveau met de open kuip is de salon. De salon is licht en luchtig dankzij de panoramische raampartij en de schuifdakluiken. De salonĀ is ingedeeld met U-vormige zitbank aan bakboord en stuurstand + kastenwand met Tv-meubel en extra compressorkoellade aan stuurboord. Zowel de zitbank in de open kuip als salon kunnen omgebouwd worden tot lounge-/slaapplaats. In het voorschip is de kombuis, sanitaire ruimte met elektrisch toilet en douchegelegenheid, gastenhut met 2x 1-persoons bed en eigenaarshut met V-bed. Alle overige ruimte aan boord is optimaal benut en ingedeeld als bergruimte.

Compleet uitgevoerd met boegschroef, zonnepanelen + laadregelaar, acculader, omvormer, verwarming, boiler, elektrisch toilet, douche, etc.

Merk:

Nidelv

Type:

33 Classic

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2005

Afmetingen:

10.40 m x 3.30 m x 0.96 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH3-TE, 75 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom