Jachtmakelaardij

Stuur de advertentie van Privateer 34 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Privateer 34

Robuust multiknikspant motorjacht met brede inzetbaarheid dankzij de goede vaareigenschappen, complete specificatielijst en doordachte indeling.

Het ruime achterdek biedt voldoende ruimte om met meerdere mensen comfortabel te kunnen genieten. Het achterdek is voorzien van een midscheepse stuurstand en achteringang. De cabriokap + biminitop zijn recent (2022) vernieuwd. Vanaf het achterdek is er gemakkelijk toegang naar de brede gangboorden en/of het zwemplateau. De salon is toegankelijk vanaf het achterdek en is ingedeeld met royale U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand. In het voorschip is de kombuis, toiletruimte en gastenhut met 3 vaste slaapplaatsen. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kastruimte (met ingebouwde wasmachine) en sanitaire ruimte met douche-/wasgelegenheid ensuite.

Compleet uitgevoerde Privateer met boegschroef, generator, zonnepaneel, Mastervolt Battman, thermopane beglazing, boiler, verwarming, Trumatic gasafstandsbediening, acculader, omvormer, wasmachine (5kg), diverse USB-laadpunten, screens voor rondom salonramen.

Merk:

Privateer

Type:

34

Vraagprijs:

€ 109.000,-

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

10.50 m x 3.60 m x 0.95 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH2M-TE, 62 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Privateer 34

Subject:
* Verplicht veld