Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Vlet 1300

Stoere en robuuste Smelne Vlet 1300 met achterkajuit, dubbele motorisering en complete specificatielijst.

Vanuit de brede gangboorden of vanaf het zwemplateau is het royale achterdek gemakkelijk toegankelijk. Het achterdek is voorzien van dekbank, midscheepse stuurstand met vaste stuurstoel, meevaarbankje en achteringang naar de salon. Het achterdek is rondom voorzien van een XL-cabriokap met uitrits-/ en oprolbare delen.

Dankzij de mooie breedte van deze Smelne Vlet is er binnen een zee van ruimte! De salon is ingedeeld met U-vormige zitbank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis, ingedeeld met keuken en dinette. In het voorschip is een gastenhut met V-bed en veel kastruimte. In het achterschip is een separate douche-/toiletruimte en de eigenaarshut met vrijstaand bed en veel kastruimte rondom. Alle ruimtes aan boord zijn optimaal benut.

Deze Smelne Vlet is er op gebouwd om langer aan boord te verblijven en/of verre reizen te maken over de Europese wateren.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Smelne Vlet extra uitgevoerd met; oliebad schroefassen, zonnepanelen, Mastervolt Batterymonitor, schijnwerper met afstandsbediening, ruitenwissers met interval functie, Teleco automatische satelliet ontvanger, Candy wasmachine (3.5 kg), spiegelluik in achterkajuit, zonneschermen voor rondom salonramen.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1300

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2001

Afmetingen:

13.75 m x 4.48 m x 1.25 m

Motor(en):

2x Perkins, M135, 135 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom