Jachtmakelaardij

Stuur de advertentie van Reline 47 SLX naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Reline 47 SLX

Goed onderhouden Reline met krachtige motorisering, royale leefruimte en zeer fraai afgewerkt interieur.

Vanuit de goed beloopbare gangboorden is het achterdek gemakkelijk toegankelijk. Het achterdek is voorzien van een recente XL-cabriotent en ingedeeld met vaste dekbank, midscheepse stuurstand en achteringang naar de salon. Ook is er dankzij de geïntegreerde draaitrap gemakkelijk toegang naar het zwemplateau.

De salon is licht en luchtig dankzij de grote raampartij met voldoende ventilatiemogelijkheid en ingedeeld met U-vormige zitbank en daartegenover een kastenwand met geïntegreerde TV op lift. In open verbinding met de salon is de kombuis. De kombuis is ingedeeld met royale U-vormige dinette en keuken. In het voorschip is een slaaphut met dubbel bed, kastruimte en eigen sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. In het achterschip is de eigenaarshut met royaal vrijstaand bed, veel kastruimte en separate douche-/toiletruimte ensuite.

Compleet uitgevoerd motorjacht met boeg- en hekschroef, schijnwerper, ruitenwissers met intervalfunctie, was- droog combinatie (6 / 4 kg), spiegelluik, dubbel dakluik in kajuitdak, draaitrap naar zwemplateau, kurkdek.

Merk:

Reline

Type:

47 SLX

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

14.35 m x 4.10 m x 1.20 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DTA 66, 210 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Reline 47 SLX

Subject:
* Verplicht veld