Jachtmakelaardij

logo emci

Boarncruiser 40 Classic Line

Stalen motorjacht met achterkajuit welke dankzij haar afmetingen en vaareigenschappen zeer geschikt is voor de Europese (kust)wateren.

Het achterdek is voorzien van vaste dekbank, midscheepse stuurstand en vaste stuurstandbank met swingback rugleuning. Vanaf het achterdek is gemakkelijk toegang naar het zwemplateau of de brede gangboorden. Via de achteringang vanaf het achterdek is toegang naar de salon. De salon is ingedeeld met L-vormige salonbank, kastenwand met geïntegreerde TV en overzichtelijke binnenstuurstand. In het voorschip is de kombuis met tegenover de dinette, een sanitaire ruimte met toilet en wasgelegenheid en slaaphut met 1 persoons bed en bureau. In het achterschip is de eigenaarshut met twee 1 persoons bedden, veel kastruimte en toilet- en douchegelegenheid ensuite.

Zeer geschikt motorjacht voor langer verblijf aan boord en/of voor het maken van verre tochten. Naast de al complete specificatielijst extra uitgevoerd met; tunnelroer, elektronische motorbediening, zonnepanelen, Victron BMV-501 battery monitor, LED verlichting door gehele vaartuig, AEG was/droogcombinatie, spiegelluik in achterkajuit en groot dakluik in de salon.

Merk:

Boarncruiser

Type:

40 Classic Line

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2004

Afmetingen:

12.40 m x 4.35 m x 1.10 m

Motor(en):

Perkins, M135, 135 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom