Jachtmakelaardij

logo emci

Boarncruiser 43 Classic Line

In zeer nette staat verkerend stalen achterkajuit motorjacht met polyester opbouw en complete specificatielijst.

Het royale achterdek is eenvoudig bereikbaar vanuit de brede gangboorden en is voorzien van een vaste dekbank, midscheepse stuurstand met dubbele stuurstoel en achteringang naar de salon. Het complete achterdek kan met een XL-cabriotent met uitritsbare delen afgesloten worden.

De salon is vanaf het achterdek te bereiken en ingedeeld met zitbank en kastenwand. De salon heeft een goed rondom uitzicht naar buiten. In het voorschip is een sanitaire ruimte en de kombuis met keuken en royale rondzit. De rondzit kan in een handomdraai omgebouwd worden tot slaapplaats. In het achterschip is de eigenaarshut met royaal vrijstaand bed, veel kastruimte en separate douche-/toiletruimte ensuite.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Boarncruiser extra uitgevoerd met; elektronische motorbediening, elektrisch bedienbare mast, schijnwerper, TrackVision4 satellietontvanger, ori├źntatieverlichting op achterdek, Siemens was-/droogcombinatie, horren + regenkapjes voor patrijspoorten, RVS fenderkorven, groot dakluik in de salon, spiegelluik in achterkajuit, graniet werkblad in keuken.

 

Merk:

Boarncruiser

Type:

43 Classic Line

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2003

Afmetingen:

13.25 m x 4.45 m x 1.20 m

Motor(en):

Perkins, M135, 135 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom