Jachtmakelaardij

Stuur de advertentie van Boarncruiser 43 Classic Line naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Boarncruiser 43 Classic Line

In zeer nette staat verkerend stalen achterkajuit motorjacht met polyester opbouw en complete specificatielijst.

Het royale achterdek is eenvoudig bereikbaar vanuit de brede gangboorden en is voorzien van een vaste dekbank, midscheepse stuurstand met dubbele stuurstoel en achteringang naar de salon. Het complete achterdek kan met een XL-cabriotent met uitritsbare delen afgesloten worden.

De salon is vanaf het achterdek te bereiken en ingedeeld met zitbank en kastenwand. De salon heeft een goed rondom uitzicht naar buiten. In het voorschip is een sanitaire ruimte en de kombuis met keuken en royale rondzit. De rondzit kan in een handomdraai omgebouwd worden tot slaapplaats. In het achterschip is de eigenaarshut met royaal vrijstaand bed, veel kastruimte en separate douche-/toiletruimte ensuite.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Boarncruiser extra uitgevoerd met; elektronische motorbediening, elektrisch bedienbare mast, schijnwerper, TrackVision4 satellietontvanger, oriëntatieverlichting op achterdek, Siemens was-/droogcombinatie, horren + regenkapjes voor patrijspoorten, RVS fenderkorven, groot dakluik in de salon, spiegelluik in achterkajuit, graniet werkblad in keuken.

 

Merk:

Boarncruiser

Type:

43 Classic Line

Vraagprijs:

€ 239.765,-

Bouwjaar:

2003

Afmetingen:

13.25 m x 4.45 m x 1.20 m

Motor(en):

Perkins, M135, 135 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Boarncruiser 43 Classic Line

Subject:
* Verplicht veld