Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Vlet 1300 AK

Royale Smelne Vlet 1300 AK welke zeer geschikt is voor langer verblijf aan boord.

Vanuit de brede gangboorden is er gemakkelijk toegang naar het royale achterdek. Dankzij het vaste windscherm en de complete tent rondom is hier ook met mindere weersomstandigheden goed te verblijven. Het achterdek is voorzien van overzichtelijke stuurstand aan SB, achteringang aan BB en twee dekskisten.

Vanaf het achterdek komt u in de salon welke ingedeeld is met L-vormige zitbank met daartegenover een kastenwand. In het voorschip is de kombuis welke in open verbinding is met de salon. De kombuis is voorzien van een compleet ingerichte keuken en royale U-vormige dinette. In het achterschip is een toiletruimte en de eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kastruimte en doucheruimte ensuite.

Dit motorjacht is dankzij de vele opties zeer geschikt voor langer verblijf aan boord, denk hierbij aan de thermopane beglazing, centrale verwarming, complete tent rondom het achterdek met uitritsbare delen, generator, Miele was/-droogcombinatie, dubbele koelkast + koelbox, etc.

Verder compleet met Recaro stuurstoel, elektrisch bedienbare schijnwerper, vernieuwde hydraulische boeg-/ en hekschroef, spiegelluik, dubbel dakluik in voorkajuitdak.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1300 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1997

Afmetingen:

13.30 m x 4.40 m x 1.15 m

Motor(en):

Perkins, M225Ti, 225 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom