Jachtmakelaardij

Succes 108 Ultra

Stalen motorjacht in nette staat met achterkajuit, tweede slaaphut en dubbele motorisering.

Vanuit de brede gangboorden is er gemakkelijk toegang naar het royale achterdek. Het achterdek is recent (2019) voorzien van complete tent rondom waarbij gekozen is voor een zwarte buitenkant en lichte binnenkant. Op het achterdek is de overzichtelijke midscheepse stuurstand met stuurstandbank en achteringang naar de kajuit.

De salon is ingedeeld met U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis welke ingedeeld is met L-vormige keuken met daartegenover de dinette. In het voorschip is een slaaphut met V-bed en voldoende kastruimte. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, diverse hang-/ en legkasten en sanitaire ruimte met elektrisch toilet, douche en wasgelegenheid.

Deze Succes kruiser is netjes onderhouden en dankzij de dubbele motorisering prettig te manoeuvreren maar ook comfortabel te varen op bijvoorbeeld stromende wateren. Verder compleet met; boegschroef, acculader, omvormer, douche, verwarming, extra verwarmingsuitblaas op het achterdek, wintertent over de gehele boot (2017), etc. etc.

Merk:

Succes

Type:

108 Ultra

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1997

Afmetingen:

10.80 m x 3.65 m x 1.10 m

Motor(en):

2x Vetus Deutz, DT43, 114 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom