Jachtmakelaardij

Succes 115 OC

Strak gelijnd open kuip motorjacht in hedendaagse kleurstelling en met modern maar toch ook smaakvol interieur.

De open kuip is gemakkelijk bereikbaar vanaf het zwemplateau door de spiegeldeur, of vanuit de gangboorden door de geïntegreerde treden. De open kuip is volledig afsluitbaar met kuiptent en ingedeeld met L-vormige zitbank. Onder het elektrisch/hydraulisch te openen vloerluik is veel bergruimte. 

De openslaande kuipdeuren geven toegang tot de salon welke zeer licht en luchtig is door het gebruik van moderne materialen, grote raampartij rondom en het elektrisch te bedienen glazen schuifluik. De salon is ingedeeld met L-vormige zitbank, keuken en midscheepse stuurstand. In het voorschip bevindt zich de eigenaarshut met vrijstaand bed, sanitaire ruimte met douche/toilet en een tweede slaaphut met stapelbed. Er is voldoende kastruimte aan boord en alle ruimte is optimaal ingedeeld voor een langer verblijf aan boord.

Naast de al zeer complete specificatielijst zijn de opties als corean werkblad in de keuken, volledig digitaal dashboard en elektronische motorbediening ook zeker het benoemen waardig.  

Merk:

Succes

Type:

115 OC

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2013

Afmetingen:

11.50 m x 3.85 m x 1.10 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom