Jachtmakelaardij

Vedette 12.30 Salon

De Vedette Salon is van alle gemakken voorzien en heeft alles in zich om te genieten op het water!

Vanaf het zwemplateau heeft u eenvoudig toegang naar de open kuip door de spiegeldeur, of naar de gangboorden door de geïntegreerde draaitrappen. De gangboorden zijn breed en van RVS railing rondom voorzien. De open kuip is ingedeeld met U-vormige kuipbank met daarin veel bergruimte, zelfs voor vouwfietsen! Tevens kan de kuipbank opgevuld worden tot groot zonnebed. 

De 4 openslaande kuipdeuren geven toegang naar de salon. De salon heeft veel lichtinval en kan goed geventileerd worden door de schuif- en klapramen en het elektrisch te bedienen glazen schuifdak. De salon is ingedeeld met zitbank, keuken, veel bergruimte en stuurstand met twee stuurstoelen. De stuurstoelen zijn op draai/schuifsledes bevestigt zodat deze bij de salon betrokken kunnen worden. Onder de salonvloer is een enorme bergruimte doordat de motor onder de kuipvloer geplaatst is. In het voorschip is de eigenaarshut, sanitaire ruimte en gastenhut. De eigenaarshut is ingedeeld met vrijstaand bed, veel kastruimte en was/droog-combinatie. De gastenhut heeft een stapelbed. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet, wasgelegenheid en douche in afsluitbare douchecabine. 

Deze Vedette is hoogwaardig afgewerkt en naast de complete specificatielijst extra voorzien van; Corean werkbladen en badkamer afwerking, Ocean Air screens in salon, vliegenhor en verduistering voor glazen dakluik in salon, kimkielen (om te kunnen droogvallen), dubbele dynamo waarvan 1 Mastervolt dynamo en Mastervolt Alpha Pro laadregelaar, Webasto Thermo Top Evo 5 kW verwarmer voor boiler (warmwater zonder walstroom of motor), Wifi Antenne set, etc. etc.

Kortom een zeer compleet en ideaal schip voor zowel de Nederlandse als Europese wateren!

Merk:

Vedette

Type:

12.30 Salon

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2017

Afmetingen:

12.30 m x 4.15 m x 1.12 m

Motor(en):

Nanni, N4.115 KC, 115 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom