Jachtmakelaardij

Vedette Navigator 35

Custom built open kuip motorjacht waarbij uitgegaan is van het maximaal haalbare! Motorboot van het jaar 2019 winnaar; de Vedette Navigator 35!

Vanuit de gangboorden heeft u via de draaitrappen toegang naar het zwemplateau waar u via de spiegeldeur toegang heeft naar de open kuip. De open kuip is ingedeeld met U-vormige kuipbank met daarin veel bergruimte voor fenders, lijnen, dek inventaris en zelfs vouwfietsen. Door de openslaande deuren wordt de salon gemakkelijk bij de open kuip betrokken. De salon is ingedeeld met L-bank, kombuis, overzichtelijke stuurstand met vaste stuurstandbank. Onder de salonvloer is een enorme bergruimte doordat de motor onder de kuipvloer geplaatst is. In het voorschip is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en de eigenaarshut met ensuite een douchecabine.

Zeer compleet uitgevoerd met de volgende extra opties; Raymarine achteruitkijkcamera en LED schijnwerper in de mast, ankerkettingteller, oriëntatieverlichting in traptreden naar gangboorden, Victron BMV-712 smart battery monitor, kluisje, ambiance verlichting in interieur, TV op lift, regendouche, etc. etc.

Merk:

Vedette

Type:

Navigator 35

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2019

Afmetingen:

10.65 m x 3.90 m x 1.00 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom