Jachtmakelaardij

Pedro Levanto 38

Een klassiek maar tegelijk ook tijdloos model achterkajuit motorjacht met praktisch en doordachte indeling.

Het achterdek is voorzien van midscheepse stuurstand, achteringang en verlengde cabriokap waardoor u op bijna het gehele achterdek royaal beschut kunt genieten van de omgeving. Eenvoudige toegang naar de brede gangboorden welke voorzien zijn van veilige RVS dubbele railing rondom.

Vanaf het royale achterdek is de toegang naar de salon. De salon is ingedeeld met U-vormige zitbank en kastenwand. In het voorschip is de keuken met daartegenover de dinette, welke eenvoudig tot extra slaapplaats omgebouwd kan worden. In de voorkajuit is een vrijstaand bed en voldoende kastruimte gesitueerd. Tevens is er een sanitaire ruimte welke voorzien is van elektrisch toilet, wasgelegenheid en handdouche. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, voldoende hang- en legkasten, make-up tafel en sanitaire ruimte met toilet, wasgelegenheid en douche in 'separate' doucheruimte. 

Deze Pedro is keurig onderhouden en zeer geschikt voor langer verblijf aan boord. Mede door CE-categorie 'B' is er een groot vaargebied bevaarbaar voor deze Pedro Levanto 38.

 

Merk:

Pedro

Type:

Levanto 38

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2009

Afmetingen:

11.53 m x 4.03 m x 1.03 m

Motor(en):

Perkins Sabre, M225Ti, 148 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom