Gebruikte motorjachten

Delphia Escape 1150V

Polyester motorjacht met modern design waarbij varen en leven op gelijk niveau gesitueerd is.

De open kuip is rondom voorzien van diverse zitbanken met daarin bergruimte. Het zwemplateau is gemakkelijk toegankelijk door de spiegeldeur. Het dekhuis is op gelijk niveau met de open kuip. Het dekhuis is ingedeeld met salon, kombuis en overzichtelijke stuurstand. Het dekhuis geeft een prachtig panoramabeeld door de volledige raampartij rondom. Ook is het dekhuis luchtig door de volledig te openen schuifpui, schuifdeur bij de stuurstand en elektrisch te bedienen glasschuifdak.

In het voorschip zijn twee royale slaaphutten. De voorkajuit is voorzien van dubbel bed, diverse hang-/legkasten, sky-roof en toiletruimte ensuite. De center-slaaphut is ingedeeld met half vrijstaand bed en diverse hang-/legkasten. Tevens is er een separate douche en toiletruimte in het voorschip waarbij de toiletruimte zowel vanuit de hal als voorkajuit bereikbaar is. 

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Delphia extra uitgerust met; Raymarine CAM220 camera op spiegel, ruitenwisser met sproeifunctie, ontwaseming op ramen bij stuurstand, Oyster automatische satellietschotel, elektrisch te openen motorluik, elektrisch glazen schuifdak boven stuurstand, volledig te openen schuifpui, schuifdeur bij stuurstand, omklapbare meevaarzit bij stuurstand, lederen bekleding, LED verlichting met indirecte sfeerbelichting, Corean werkbladen, insecten hor en verduistering rollo's voor dakluiken, canvas schuifdak boven open kuip, zonnebed op voordek.

Merk:

Delphia

Type:

Escape 1150V

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2017

Afmetingen:

10.80 m x 3.45 m x 0.90 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH110, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom