Jachtmakelaardij

Babro 1120 AK

Zéér verzorgde stalen achterkajuit motorkruiser met doordachte indeling met 2 slaaphutten en 2 toiletten.

Achterdek is met midscheepse stuurstand en achteringang naar de salon. Gemakkelijke toegang naar de gangboorden welke rondom van RVS railing zijn voorzien. Het achterdek is voorzien van een complete tent rondom zodat u ook met mindere weersomstandigheden nog goed op het achterdek kunt toeven.

Het interieur is uit teakhout en zeer scheeps afgewerkt. De salon is ingedeeld met royale U-bank, twee losse poefen, kastenwand en tweede compressorkoelkast. In open verbinding met de salon is de kombuis welke ingedeeld is met keuken en dinette. De dinette kan tevens omgebouwd worden tot slaapplaats. In het voorschip is een slaaphut welke ingedeeld is met V-bed, diverse hang- en legkasten en eigen sanitaire ruimte met toilet. In het achterschip is de eigenaarshut met half vrijstaand bed, kastenwand en separate douche- en toiletruimte.

Deze Babro is compleet uitgevoerd met boeg- en hekschroef, acculader/omvormer, verwarming, boiler, dubbele koelkast, stuurstand met diverse navigatie-instrumenten en twee slaaphutten met ieder eigen sanitaire voorzieningen.

Merk:

Babro

Type:

1120 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2006

Afmetingen:

11.20 m x 3.75 m x 1.00 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT44, 140 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom