Jachtmakelaardij

Smelne Vlet 1200

Keurig onderhouden Smelne vlet met moderne uitstraling en zeer hoogwaardig afwerkingsniveau.

Door de aluminium kleurige raamlijsten, de Modern-Line dakrand van de salon en verzonken patrijspoorten van de voor- achterkajuit heeft deze Smelne vlet een moderne uitstraling.

Het royale achterdek is ingedeeld met midscheepse stuurstand en achter ingang, de complete tent rondom het achterdek is recent vernieuwd. Gemakkelijke toegang naar de gangboorden en voordek met veilige RVS railing rondom. 

Het interieur van deze Smelne vlet scheeps maar vooral hoogwaardig afgewerkt. De salon is voorzien van royale U-vormige zitbank en kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis welke ingedeeld is met keuken en U-vormige dinette. In het voorschip is een V-bed en veel kastruimte. Het achterschip is ingedeeld met separate douche/toiletruimte en eigenaarshut met vrijstaand bed en kastruimte rondom. Alle ruimte aan boord is optimaal benut.

Zeer netjes onderhouden en compleet uitgevoerde Smelne vlet met; boeg- en hekschroef, Nicfil brandstof bacteriefilter, thermopane beglazing, centrale verwarming, complete tent rondom achterdek, autopiloot, etc.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1200

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2003

Afmetingen:

12.75 m x 4.15 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT64, 159 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom