Gebruikte motorjachten

Smelne Vlet 42 SD Luxury

Alleen perfectie telt bij Smelne, zo ook bij deze NIEUWE Smelne Vlet 42 SD Luxury!

Alleen perfectie telt bij Smelne, zo ook bij deze NIEUWE Smelne Vlet 42 SD Luxury!

De toegepaste materialen zoals Amerikaans kersen hout, lederen bekleding en hi-macs werkbladen in keuken / sanitaire ruimte zorgen voor een luxe en hoogwaardige afwerking van het gehele jacht.

Vanaf het zwemplateau is door de spiegeldeur gemakkelijk toegang naar de open kuip, of naar de brede gangboorden, welke rondom van zeewaardige RVS railing voorzien zijn, door de draaitrappen. Het verlengde salondak geeft een moderne uitstraling aan het jacht en zorgt voor beschutting in de open kuip.

De indeling van de salon, met stuurstand en keuken op gelijk niveau, is alles behalve standaard en zéér doordacht om langer en comfortabel aan boord te kunnen verblijven. In het voorschip is een ruime eigenaarshut met vrijstaand bed, gastenhut met stapelbed en ruime sanitaire ruimte gesitueerd. Alle ruimte aan boord is optimaal benut en ingedeeld als leef en/of bergruimte.

Een aantal kenmerken die deze Smelne vlet rijk is; klassiek lijnenspel met moderne touch, luxe en hoogwaardige afwerking, zij-instap ter hoogte van binnenstuurstand, groot elektrisch glazen schuifdak boven binnenstuurstand welke is afgewerkt met plissé en muggen hor, afwerking met veel hoogglans gepolijste RVS accenten.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 42 SD Luxury

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2020

Afmetingen:

12.98 m x 4.15 m x 1.10 m

Motor(en):

Volvo Penta, D4, 180 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom