Ga terug

Haines 32 Offshore (direct leverbaar!)

Compact open kuip model in de Offshore range met verbazingwekkende accommodatie voor haar afmetingen!

De open kuip is op gelijk niveau met het zwemplateau en gemakkelijk toegankelijk door de spiegeldeur of vanuit de brede gangboorden. Het verlengde kajuit dak is boven de open kuip voorzien van een geïntegreerd schuifdak welke bij minder mooi weer beschutting geeft. Door middel van de kuiptent kan de kuip rondom afgesloten worden.

De salon is vanuit de open kuip te bereiken door de ingenieuze schuifpui. De salon is licht en luchtig door de panoramische raampartij en het grote glazen schuifdak en ingedeeld met een comfortabele zitgroep waarbij de voorste bank eenvoudig omgeklapt kan worden tot een ruime meevaar-bank. De stuurstand is aan BB en overzichtelijk ingedeeld met goed uitzicht rondom. In het voorschip is de compleet ingerichte kombuis, sanitaire ruimte met elektrisch toilet en douche, eigenaarshut met vrijstaand bed en voldoende kastruimte.

De Haines 32 Offshore beschikt over uitstekende vaareigenschappen en voelt zicht thuis op zowel de binnenwateren, rivieren als op groter water. De romp van de Offshore is ontwikkeld om zowel langzaam als snel (19,5 knopen) comfortabel te kunnen varen.

Door het gebruik van luxe materialen, het hoogwaardige afwerkingsniveau, de combinatie van het walnoot interieur met luxe afwerking in aardetinten en veel indirecte sfeerverlichting maken deze Haines 32 Offshore een echte eyecatcher!

Belangstelling? Bel of mail ons voor het maken van een bezichtigingafspraak in onze showroom te Drachten.

Skipper test Haines 32 Offshore

Merk
: Haines
Type
: 32 Offshore
Lengte
: 9.75 m
Breedte
: 3.51 m
Diepgang
: 0.84 m