Ga terug

Haines 400 Offshore

Zéér rijk gespecificeerde Haines 400 Offshore met een luxueuze accommodatie voor 4 personen.

Vanuit de gangboorden is het achterdek gemakkelijk toegankelijk, maar ook het zwemplateau is eenvoudig te bereiken door de draaitrappen. Op het achterdek is een fraaie ruime U-zitbank aanwezig. Boven de uitgebreide stuurstand is het easy cabrio tentsysteem geplaatst waardoor u optimaal kunt genieten in de buitenlucht.

Het interieur is modern maar ook zeer smaakvol. Het walnoot hout met RVS accenten en indirecte sfeerverlichting geven een luxe uitstraling. De salon is ingedeeld met U-bank en vaste bank tegenover waardoor u gemakkelijk met 4-6 personen comfortabel kunt zitten. In open verbinding met de salon is de kombuis, welke van alle gemakken voorzien is. Daarnaast beschikt de Haines 400 Offshore over twee royale eigenaarshutten met vrijstaand bed, veel kastruimte en ieder voorzien van eigen sanitaire voorzieningen.

Alsof de specificatielijst nog niet compleet genoeg is nog een greep uit de talrijke extra opties; dak- luiken in zowel voorschip / salon als achterschip, Ocean air screens, touwversnijders om schroefassen, dubbele filter installaties, ruitenwissers met sproei installatie, trimtabs, luxe kussens op voordek, elektrisch klapbare instrumentenbeugel, WIFI ontvanger, exterieur verlichting, liferaft met RVS frame op zwemplateau, windmeter, AIS, etc. etc.

De Haines 400 Offshore heeft geweldige vaareigenschappen bij zowel langzaam (zelfs op 1 motor) als snel varen (30 knopen). Hierdoor is zij voor meerdere vaargebieden zeer geschikt.

Wordt u eigenaar van deze zéér complete en luxueus uitgevoerde Haines 400 Offshore?

Lees de test in het Duitse blad Skipper;  zeer aantrekkelijk ontwerp met een vleugje extravagantie

 

Unieke beelden van de Haines 400 Continental en Offshore die zich als een vis in het water voelen op de Friese meren:

 

De Haines 400 Offshore in de Boottest van de Telegraaf.:

Merk
: Haines
Type
: 400 Offshore
Vraagprijs
: € 529.000,-
Bouwjaar
: 2018
Lengte
: 12,20 m
Breedte
: 4,06 m
Diepgang
: 1,07 m
Motor(en)
: 2x Yanmar, 8LV, 370 pk