Ga terug

Flevo Spiegelkotter 1500

Robuust rondspant motorjacht met royaal achterdek, veilig beloopbare gangboorden rondom en smaakvol ingericht interieur.

Het achterdek is voorzien van midscheepse stuurstand, vaste U-bank en complete tent rondom. De salon en kombuis zijn in open verbinding met elkaar en gezellig ingedeeld. Het voorschip is
ingedeeld met afsluitbare slaaphut, separate douche en toiletruimte en nog een extra ruimte voor bijvoorbeeld wasmachine/droger. De afgesloten slaaphut in het achterschip is voorzien van groot vrijstaand bed, veel kastruimte en separate douche- en toiletruimte.

De opties als thermopane beglazing, centrale verwarming, acculader, omvormer, generator, 300 watt zonnepaneel met laadregelaar, compleet uitgevoerde kombuis, voldoende bergruimte en praktische indeling zorgen ervoor dat langer verblijf aan boord prima mogelijk is.

Het geheel is in keurige staat waarbij in 2018 veel techniek vernieuwd is en in 2019 een vaste U-bank op het achterdek geplaatst is en de instap naar de gangboorden vereenvoudigd is.

Merk
: Flevo
Type
: Spiegelkotter 1500
Bouwjaar
: 2000
Lengte
: 14,95 m
Breedte
: 4,70 m
Diepgang
: 1,40 m
Motor(en)
: Daf, 825, 160 pk