Jachtmakelaardij

Stuur de advertentie van Jetten 37 AC-RS naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Jetten 37 AC-RS

Smaakvol vormgegeven stalen motorjacht met ruim achterdek, spiegeltrap en indeling met 2 hutten ieder voorzien van eigen sanitaire voorzieningen.

De Jetten 37 AC-RS is gemakkelijk toegankelijk waarbij het achterdek vanuit de gangboorden of vanaf het zwemplatau via de spiegeltrap bereikbaar is. Het achterdek is ruim en voorzien van vaste dekbank, midscheepse stuurstand en achteringang naar het interieur. Dankzij de cabriokap met bimini vaart u comfortabel bij alle weersomstandigheden.

Het interieur is vervaardigd uit chique mahoniehout, afgewerkt met massief lijstwerk. De salon is ingedeeld met L-vormige salonbank met daartegenover een sierlijke kastenwand. In open verbinding met de salon is de compleet uitgevoerde kombuis. Tegenover de kombuis is een sanitaire ruimte ingericht met wasgelegenheid, elektrisch toilet en douche in douchecabine. In de voorkajuit is een vrijstaand dubbel bed en voldoende kastruimte. In het achterschip zijn twee separate sanitaire ruimtes waarvan één als doucheruimte en de andere als toiletruimte ingericht zijn. Ook is de eigenaarshut met vrijstaand bed en veel kastruimte rondom in het achterschip.

De volgende items zijn naast de complete specificatielijst zeker het vermelden waard; RVS fenderkorven voor 6 fenders, spiegelluik in achterkajuit, 230V aansluiting bij stuurstand, luidsprekers met volumeregeling bij stuurstand, lattenbodems onder matrassen in voor-/ en achterkajuit.

De Jetten 37 AC-RS is de opvolger van de populaire Bully 37 en is ondanks de modernere raampartij en spiegel met draaitrap een tijdloos vormgegeven motorjacht. De indeling met salon, kombuis en twee slaaphutten met ieder eigen sanitaire voorzieningen maken het een ideaal motorjacht om met meerdere echtparen op te verblijven.

Merk:

Jetten

Type:

37 AC-RS

Vraagprijs:

€ 209.000,-

Bouwjaar:

2010

Afmetingen:

11.36 m x 3.80 m x 1.00 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT44, 114 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Jetten 37 AC-RS

Subject:
* Verplicht veld