Jachtmakelaardij

Vacance Solide 44 Director

De Vacance Solide 44 Director is een bijzonder jacht wat met haar ontwerp en verblijfsmogelijkheden tal van mogelijkheden biedt.

De buitenzijde van deze Vacance is mede dankzij de moderne kleur op de romp en het fraaie lijnenspel een verschijning op het water. Het interieur is praktisch ingericht en biedt op alle niveaus het comfort van thuis.

De beschutte open kuip is toegankelijk vanuit de brede gangboorden die rondom voorzien zijn van een verhoogde verschansing met RVS railing. Het geïntegreerde zwemplateau is ook vanuit de gangboorden bereikbaar via de veilige omloop rondom de open kuip. De open kuip is voorzien van een vaste kuipbank met daarin en onder de kuipvloer veel bergruimte. 

Op gelijk niveau met de open kuip ligt de salon die toegankelijk is middels de openslaande deuren. De salon is gezellig ingedeeld en heeft een goed uitzicht rondom. Eén niveau hoger ligt het stuurhuis, ingedeeld met overzichtelijke midscheepse stuurstand, L-keuken en dinette. Vanuit het stuurhuis is toegang naar het gangboord, het bovendek of naar de lager gelegen slaaphutten. De riante eigenaarshut heeft een vrijstaand bed en is extra voorzien van airconditioning. De gastenhut is voorzien van een ruim dubbel bed en bureau. De sanitaire ruimte is met elektrisch toilet, wasgelegenheid en douche ensuite gelegen aan de eigenaarshut maar ook vanuit de centrale hal bereikbaar. Alle ruimtes aan boord van deze Vacance zijn optimaal ingedeeld en voorzien van voldoende kast-/bergruimte.

Dankzij de indeling, goede isolatie en complete technische uitrusting is deze Vacance zeer geschikt voor langer verblijf aan boord, of zelfs bewoning!

Naast de al omvangrijke specificatielijst zijn ook de volgende items het extra benoemen waard; hydraulische boeg-/ en hekschroef, elektronische motorbediening, DockMate afstandsbediening voor bediening van boeg-/hekschroef en motor, achteruitkijk camera met weergave bij de binnenstuurstand, AIS, hydraulische stuurbekrachtiging, dubbel koelwaterwierfilter, dubbel omschakelbaar brandstofvoorfilter, 3x 175 Watt zonnepaneel met laadregelaar, airconditioning in de eigenaarshut, Candy wasmachine (4 kg), kluis, horren + regenkampjes voor patrijspoorten.

Merk:

Vacance

Type:

Solide 44 Director

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

13.60 m x 4.45 m x 1.25 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT66, 170 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom